Nyhetsbrev


Hej alla medlemmar!


Nu börjar våren komma och snart är den här säsongen slut. Lagens vårcuper pågår nu på både lördagar och söndagar och det är full aktivitet i hallen. Påsklovet står för dörren och v. 16 är sista veckan med isträningar för den här säsongen - snart börjar barmarksträningen!

Mattan i hallen

Mattan i Järfälla ishall kommer inte att rullas ut i år på grund av att kommunen måste hinna måla klart både taket och bottenplattan. Vi har haft dialog med kommunen under en period och hittat en lösning där en matta istället kommer att rullas ut i Kallhäll så att fysträningar kan ske där.

Matchtröjor

Våra matchtröjor är nu tre år gamla och sponsoravtalen går ut. Till nästa säsong kommer nya matchtröjor och designförslaget är nu spikat. Tack för hjälpen Niklas Thorin och Andreas Norrby och materialarna!

Det kommer beställas röda och vita tröjor till alla lag. Hör gärna av er till kansliet om ni vet något företag som kan tänkas vilja sponsra JHC och få sin logga på matchtröjorna.


Kronwall camp

Järfällas egna Kronwall camp börjar fyllas upp - en perfekt start på säsongen att hänga med sina kamrater och få intensivköra hockey under en vecka. Som sedvanligt äger den rum vecka 32 och avslutas med Kronwall All Stars på fredagen. För er som inte anmält er börjar tiden rinna ut. Det är först till kvarn när det gäller plats!

Reunion och kiosken

Årets upplaga av Reunion game har gått av stapeln och Team -77 försvarade mästartiteln från förra året! I år bjöds även förra säsongens J18-lag in för att dels dra ned medelåldern lite (!) men framför allt var det ett sätt att få juniorerna att komma tillbaka både till Järfälla och till hockeyn. Det ekonomiska resultat blev gott och vinsten blev ca 44 000 kr. Bra jobbat alla, både funktionärer och spelare!

Att vi har haft kiosken öppen under matcher och hockeyskola har denna säsong hittills genererat ca 210 000 kr i intäkt till vårt JHC. Det kanske inte alltid känns motiverat att stå där men resultatet visar att kiosken är en väldigt viktig intäkt för oss!

Ett stort tack även till Iréne som under hela säsongen preppat kiosken med varor och skött samlingsbeställningarna.

Årsmöte

Årsmötet kommer att äga rum onsdagen den 12 juni kl 18.30 i klubbrummet. Alla medlemmar är välkomna. Är du ännu inte medlem kan du fortfarande bli det genom att skicka en medlemsansökan via hemsidan. Sista datum för att lämna in motioner till årsmötet är den 15 maj 2019.


Hälsningar,

Styrelsen


Nyhetsbrev 2019

Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2019/20
Kronwall 19
Anmälan till Kronwall Hockey Camp 2019
Md j rf lla hc banner webshop  002
Järfälla HC Webshop
Jhclogga
Medlemskap Järfälla Hockey Club 2018/2019
Md jarfallahc  003
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub