Nyhetsbrev

Hej kära medlemmar

Nu känns det som om sommaren nästan är här och snart blir det lite ledigt för oss alla. Nyhetsbrevet i maj fick komma tillsammans nu med nyhetsbrevet i juni.

Snart är det årsmöte, torsdagen den 13 juni kl. 19. Alla medlemmar är välkomna men du måste vara över 16 år för att få rösta. Är du osäker om du har betalt din medlemsavgift så kan du höra av dig till kansliet.

Styrelsens verksamhetsberättelse, verksamhetsplan och motioner/propositioner kommer finnas tillhanda 5 dagar innan årsmötet på JHCs hemsida.

Cuper

Det har varit diskussioner om hur mycket pengar som lagen får respektive föreningen när lagen anordnar cuper. Viktigt är att tänka på att de pengar som kommer in till föreningen genom cuper gör att föreningen kan ha lägre spelaravgifter.

Föreningen gör ingen vinst utan allt som tjänas ihop går tillbaka till lagen så det är viktigt att tänka på att vi gör det här tillsammans för att vi alla ska tjäna på det. Föreningen köper till exempel in röda matchdamasker till alla lag till nästa säsong. JHC har en buffert med pengar på banken, men det är också något som krävs från hockeyförbundet.

Styrelsens ambitioner är att inga avgifter ska höjas till nästa år.

Bokslut

Föreningen avslutade verksamhetsåret med plus. Det beror dels på personalbesparingar såsom ekonomiansvarig, J18 och J20 tränare och sportchef. Kiosken har också gått över förväntan och föreningen har även fått en rolbaersättning från förra verksamhetsåret.

Nya matchtröjor

Föreningen har nu beställt nya matchtröjor och vi tackar varmt våra sponsorer som gjort detta möjligt:

Och så här kommer tröjorna se ut:

Vänligen

Styrelsen

Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2019/20
Md jarfallahc  003
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Jhclogga
Medlemskap Järfälla Hockey Club 2018/2019
Md j rf lla hc banner webshop  002
Järfälla HC Webshop
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub