Välkommen till Kronwall Hockey Camp 2018

Äntligen!

Nu är det snart dags för Kronwall Hockey Camp 2018.

V.32 drar vi igång sommarens höjdpunkt som avslutas med Kronwall Stars matchen på fredagen. Kronwall Stars är ett årligt event med massor av aktiviteter utanför ishallen som avslutas med en match mellan Järfälla HC A-lag och Kronwall Stars.

Det kommer bli en fantastisk vecka med mycket glädje och skratt. Hoppas att alla barn ser fram emot detta lika mycket som vi ledare gör. Under veckan kommer Ulf Abrahamsson göra en film som visar upp vår fina verksamhet, denna film kommer att visas på hemsida och sociala medier. Informera kansliet om ditt barn inte får/vill vara med i denna film.

Här kommer information och regler kring årets camp.

Läs denna information noggrant tillsammans med ditt barn.


Introduktionsmöte / prova din utrustning på is.

Söndagen den 5 augusti genomför vi introduktionsmöte i Järfälla gymnasium. Varje grupp har sin tid, där vi kommer presentera veckan, gruppledarna och föreningens värdegrund m.m. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor. Därefter ges möjlighet att testa sin utrustning på is, detta sker i samband efter ditt barns introduktionsmöte.

Grupp 1: 10.00-10.40 möjlighet till is från kl. 11.30

Grupp 2: 10.45-11.25 möjlighet till is från kl. 12.15

Grupp 3: 11.30-12.10 möjlighet till is från kl. 13.00

Grupp 4: 12.15-12.45 möjlighet till is från kl. 13.35

Grupp 5: 12.50-13.30 möjlighet till is från kl. 14.20


Ankomstdagen

Måndagen 6 augusti startar Kronwall Hockey Camp. Vid ankomstdagen kommer resp. grupp samlas i sitt omklädningsrum där ledarna berättar allt man behöver veta inför veckan. Titta noggrant i schemat när din grupp startar (olika starttider varje dag).

Varje grupp har 2-4 st gruppledare som ansvar för gruppen under veckan. Spelarnas namn och grupptillhörighet kommer finnas på omklädningsdörrarna. Omklädningsrummet har man hela veckan.

Campen tar inget ansvar för värdesaker som försvinner


Försäkring

Svenska Ishockeyförbundets ungdomsförsäkring genom Svedea gäller för spelare som är registrerade i en förening i Sverige. Därför är du som deltagare försäkrad under veckan och vid resa dit och hem. Om du behöver nyttja din försäkring skall du kontakta din förenings kansli. Campen har ingen ytterligare försäkring.


Tränare

Karim Tomtchev och Tero Tuomarila är veckans huvudinstruktörer och kommer att ansvara för spelarnas ishockeyutveckling. Utöver det finns flera gruppledare som följer gruppen under dagen och ser till att ordning och reda sker även mellan aktiviteterna.

Karim Tomtchev är föreningens Sportligt ansvarige och har en gedigen erfarenhet av att utbilda ishockeyspelare på olika nivåer. De senaste säsongerna har Karim varit ansvarig för J18 i HV71 samt deras hockeygymnasium.

Tero är fostrad i TPS i Finland där han varit målvakt. När han kom till Sverige har han spelat både i division ett och superelit med bland annat Haninge och Flemingsberg. Tero har stor erfarenhet av att vara hockeyledare för alla åldrar. Tero har tidigare varit anställd av Djurgårdens IF som målvaktstränare men finns numera i JHC:s organisation som föreningens målvaktstränare, medlem i sportrådet samt tränare för team 06.


Gästinstruktörer

Under veckan kommer flertalet gästinstruktörer besöka oss och dela med sig av erfarenheter och kunskaper, vem vet någon NHL-spelare kanske dyker upp 😊


Matschema

Lunchen kommer att serveras och ätas på Kvarnskolan som ligger i närheten av ishallen. Jätteviktigt att barnen äter en rejäl och näringsriktig frukost på morgonen innan campen startar. Om ni vet med er att ert barn har svårt att äta på morgonen så ta gärna med en frukt som de kan äta innan lunch.

Vi serverar lunch varje dag gruppvis där första gruppen börjar sin lunch vid runt 11.00. Under eftermiddagen kommer ett lättare mellanmål serveras. Inget godis, snacks eller läsk får ätas eller drickas under campens tider och absolut INTE NÖTTER i någon form då det finns barn som är väldigt allergiska mot nötter.

Att dricka vatten är viktigt, speciellt om det blir varma dagar och för att slippa huvudvärk och trötthet pga. vätskebrist. Vi kommer se till att barnen dricker mycket vatten mellan aktiviteterna. Barnen kommer få vattenflaskor första dagen som vi märker barnen namn med.


Uppförande, trivsel och förbud

Målet med Kronwall Hockey Camp är att barnen ska ha en rolig och givande vecka tillsammans med sina kompisar. En perfekt avslutning på sommarlovet. Det är självklart nolltolerans när det gäller mobbing, rasism eller generellt dåligt uppförande mot kompisar och ledare. Föräldrar hänvisas till läktaren vid ispasen.


Tider

På morgonen kommer gruppledarna ha närvarolistor, viktigt att ni anmäler era barn när de anländer och när barnen blir hämtade. Meddela även om ditt barn får gå hem själv efter dagens slut. Behöver ditt barn avsluta campen tidigare någon dag måste ni meddela barnens gruppledare.

Frånvaro alt om ert barn blir sen någon dag meddelas till Mattias på kansliet på tele 0709- 55 49 95.


Samlingstider och sluttider för grupperna

Dagarna kommer vara ca 8 timmar med olika starttider. Titta noggrant när din grupp startar och när gruppen samlas. Börjar din grupp med is samlas din grupp en timme innan isträningen, övriga aktiviteter samlas gruppen 30 minuter innan.

På fredagen är det samma samlingstid som ovan, skillnaden är aktiviteterna.


Utrustning

Alla barn tar med sig egen utrustning, träningströja får deltagarna låna till ispassen.

Viktigt att barnen kommer med nyslipade skridskor första dagen. Byt gärna era skridskosnören inför campen.


Checklista för utrustning

o Träningsoverall

o Kortbyxor

o T-shirt

o Strumpor

o Underställ

o Gymnastikskor (inne & ute)

o Suspensoar

o Damaskhållare

o Benskydd

o Damasker

o Byxor

o Axelskydd

o Armbågsskydd

o Halsskydd

o Skridskor (slipade)

o Skridskoskydd

o Hjälm

o Klubba till ispassen

o Hockeyklubba för utomhusbruk

o Teknikkula

o Handskar

o Tejp till klubba och benskydd

o Innebandyklubba

o Benskyddsband/-tejp

o Skärp eller hängslen

o Fyskläder efter väder.


Bad

En nyhet i årets upplaga av Kronwall Hockey Camp är att de två yngsta grupperna har bad i den nyinvigda simhallen på onsdag (se schema). Kravet är att ditt barn är simkunnigt för att kunna få vara i stora bassängen annars får ditt barn vistas i lilla bassängen/ vattenrutschkanan. Vi uppmanar föräldrar som har möjlighet att vara med under badet.


Övrigt

Ytterligare information om campen samt skickas onsdag v.31. Om något är oklart går det bra att kontakta Mattias Sebelius på kansliet sport@jarfallahockey.com eller telefon 0709- 55 49 95. Information kan du även finna på vår hemsida www.jarfallahockey.com

Varmt välkommen!


Vanliga frågor

När hålls lägret?

Vecka 32, 6–10 augusti, 2018.

Vilka får vara med?

Spelare födda 2003-2010.

Vilka tider gäller för veckan?

Campen består av 5 grupper där grupper startar och avslutar vid olika tider. Dagarna kommer vara ca 8 timmar.

Hur betalar man?

Faktura skickas till den anmälda mejladressen inom 5 bankdagar efter registrering.

Vad ingår i avgiften?

Isträning, fys, teori, lunch och mellanmål. Spelare 03-10 får en specialdesignad Kronwall Hockey Camp 2018 T-shirt samt en vattenflaska.

Avbokningsregler? Vad händer om mitt barn blir sjukt och inte kan vara med?

Återbetalning mot uppvisande av läkarintyg.

Vilka är tränarna?

Se ovan

Har ni nivåindelat grupper?

Ja.

Är barnet försäkrat under dessa 5 dagar?

Medlemskapet i egna föreningen ska innebära en gällande försäkring. OBS! för spelare som tillhör en förening utanför Sverige gäller ingen försäkring!

Behöver jag ta med extra kläder?

Träningsoverall och extra ombyte är bra, bland annat flera par underkläder.

Mitt barn har matallergi. Finns det specialkost?

Ja, anges vid anmälanHär nedan finns samtliga dokument inför campen.


Välkomna

Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2019/20
Kronwall 19
Anmälan till Kronwall Hockey Camp 2019
Md j rf lla hc banner webshop  002
Järfälla HC Webshop
Jhclogga
Medlemskap Järfälla Hockey Club 2018/2019
Md jarfallahc  003
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub