Allstar ny samarbetspartner till Järfälla Hockey Club

Publicerad 2017-10-16 11:19
Allstar logo

Allstar ny samarbetspartner till Järfälla Hockey Club
Idén på ett nytt koncept för en sportbar föddes 2007 efter ett besök i Miami där en middag på det exklusiva stekhuset Houston´s gett mersmak. Var det möjligt att kombinera den nivån på mat med en sportbar? Och om så var fallet, varför hade ingen redan gjort det.

Under ett år växte idén och i november 2008 checkar fyra vänner in på flighten till New York med den tydliga målsättningen att tränga djupt in i den amerikanska sport- och matkulturen. Förbi baseballkepsar och cajunkryddade ribs vidare in mot självaste själen i den amerikanska sportbarkulturen.
Beväpnade med ett pulserande sportintresse, ett anteckningsblock och en hunger på det amerikanska kökets kanske begav de sig ut på uppdrag.

Kort sagt, insikten om att världen skulle få en helt ny sportbar klarnade till visshet. En sportbar som tar sitt kulinariska avstamp i ett högklassigt steakhouse, uppbyggd i ljusa och modernt designade lokaler är långt ifrån den gubbpubbiga prägel som råder i gårdagens sportbarer.

En sportbar som i ett slag lyfter hela konceptet till en ny nivå. En nivå som i sportens värld har ett namn: ALLSTAR THE FABULOUS SPORTSBAR.

Välkomna till ALLSTAR THE FABULOUS SPORTSBAR
Jakobsberg Centrum
Riddarplatsen 16
177 30 Jakobsberg
För bordsbokning ring: 08-408 00 480

Md fall camp logga 1
Anmälan till Fall Camp 2018
Md tre kronor hokceyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2018-2019
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Md jarfallahc  003
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub