Härligt engagemang vid Järfälla Hockey första barnråd

Publicerad 2017-06-14 10:07
Br 4
Barnen från första gruppen födda 10-07

Igår tisdag den 13 juni kallade Järfälla Hockey Club till barnråd. Barnrådet delades in i två grupper, barn födda 10-07 och barn födda 06-02.

Ambitionen med barnrådet är att få in barnens perspektiv på sitt hockeyspelande och att skapa en miljö där barnen mår bra och utvecklas.

Under rådets gång pratade vi om JHC värdegrund (mod, öppenhet och glädje), hur man är en bra lagkamrat, hur man önskar att ens tränare skall vara i sitt ledarskap, hur man såg på framtiden i JHC och vad JHC står för.

Vi tittade på ett filmklipp (se länk) som handlade om vänskap och resonerade lite om den.

När barnen fick önska innehåll på sitt idrottande så var förslagen inte bara bra utan genomtänkta och mycket insiktsfulla.

"Jag skulle vilja kunna välja station under ett fyspass ex en skottstation, en passtation och en dribblingsstation och byta när jag vill" sa ett barn. Ett annat barn ville att vi skulle uppmärksamma födelsedagar och skicka ett krya på dig kort vid längre tids sjukdom och ett tredje barn tyckte att vi skulle ha is året runt var några av de förslag som kom upp.

På frågan om de tyckte att vi skulle försätta med att ha barnråd svarade alla ja, avsikten är att ha återkommande träffar.

Md br 5
Barn från andra gruppen födda 06-02
Md br 6
Barn från andra gruppen födda 06-02
Khc 2018
Anmälan till Kronwall Hockey Camp 2018
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Md jarfallahc  003
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub