Sportsligt utvecklingsansvarig - Karim Tomtchev

Publicerad 2017-04-09 20:19
Karim1
Sportsligt utvecklingsansvarig - Karim Tomtchev Ingen har väl undgått att JHC växer så det knakar? För andra året i rad har vi över 100 barn i hockeyskolan och det ställer helt nya krav på föreningen. För att driva lagverksamhet med 60 barn i varje lag och dessutom kunna erbjuda alla barn plats i våra camper behöver JHC dedikerade personer som arbetar med den sportsliga utvecklingen. Med ett A-lag i division 2 ställs dessutom krav på att föreningen måste ha ett J20-lag. Styrelsen annonserade tidigare i år efter en grupp som mot ersättning skulle driva dessa frågor. Dessvärre fick vi dålig respons med sökande vilket satte oss i en svår sits.

I samma veva upprättade vi en kontakt med Karim Tomtchev som idag är ansvarig tränare för J18 i HV71. Karim behöver av familjeskäl flytta hem till Stockholm och avslutar sin tjänst i HV71. Karim har bred och lång erfarenhet som både tränare och sportchef i flera olika ishockeyföreningar och har dessutom mycket goda referenser. Vi är väldigt glada över att kunna meddela att Karim igår accepterade vårt erbjudande om att bli sportsligt utvecklingsansvarig i JHC på heltid. Att anställa Karim blir ett tillskott för JHC att komma vidare i vår utveckling och med de utmaningar vi står inför inom hela vår verksamhet för barn och vuxna. JHC har de senaste åren inte bara utvecklats i positiv riktning med tillkommande medlemmar utan även ekonomiskt, varför styrelsen inte har några planer på att höja träningsavgifterna inför kommande säsong.

Med Karim i föreningen får vi helt nya möjligheter att utveckla JHC tillsammans. Inledningsvis kommer hans viktigaste arbetsuppgifter bli att konkretisera värdegrunden samt att säkerställa den röda tråden i föreningen - från hockeyskola till A-lag. Karim kommer att vara närvarande för spelare och tränare i hela föreningen kring det sportsliga, dvs i det mesta som rör JHC både på och bredvid isen. Tillträdet är satt till början av maj då hans kontrakt med HV71 går ut.

Karim kommer självklart få möjlighet att inom kort presentera sig själv. Vi hälsar Karim varmt välkommen till JHC-familjen!

//Styrelsen

Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2023/2024
Md 119788796 10158116056837862 5641186893197729168 o hemsidan
Järfälla Hockey Club kommer starta upp ett lag inom paraishockey/blindhockey. Paraishockey är ishockey för personer med funktionsnedsättning, vår verksamhet riktar sig till personer med synnedsättning vilket då heter blindhockey. Gå in på fliken paraishockey/blind hockey för att göra din intresseanmälan
Md logo 3x
Md xxl logotype primary green rgb  002
XXL Team Sales
Md banner affisch 250x300  003
Md jarfallahc  003
Md jhc logo ny igen
Stödmedlem 20/21
Md jhc logga stor
"Backa Järfälla"
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub