Brinken kom och straffade oss

Publicerad 2020-10-20 10:21
 mg 0003
Cap #23 innan match

Torsdagsmatch mot Brinken. Det var en match som blev mycket jämnare än skottstatistiken visade. Den började bra med ett P.P mål av #23 Linus 4 1/2 minut in i första. Brinken kvitterade 10 minuter senare så 1-1 efter första. 13 minuter in i andra gör vår #22 Leo 2-1 och det ser ut att ljusna igen, vi för spelet i långa perioder. Sedan händer något i slutet av andra, Brinken gör 2 mål under periodens sista 5 sekunder. I tredje börjar jakten och de våra får ganska fort utdelning. 5.14 in i perioden stänker #10 Samuel in 3-3 och killarna fortsätter sedan trycka på. De har skott i ribban X 2 något i stolpen, missar lite lägen och matchen går till förlängning som slutar mållös. Så börjar säsongens första straffdrama. #20 Joel sätter vår tredje straff men Brinkens #25 kvitterar direkt. 5 straffar senare gör Brinken mål och vinner matchen. Målskyttar:

1-0 #23 Linus ass #24 Oskar, #26 Casper

2-1 #22 Leo ass #13 Samuel

3-3 #10 Samuel

Skotten 59-31 till JHC