T03

Hockeykarneval 20-21 maj i Childhoodhallen på Lidingö

25 apr, 2017
Välkomna att anmäla er till Hockeykarnevalen (enligt separat kallelse)! Det blir en helg fylld av matcher där spelarna delas in i jämna lag vilka möter varandra under cupliknande form. Se mer info på https://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=22710

Springcamp avslutad och nu lägger vi grunden för nästa säsong

24 apr, 2017
Springcamp är avslutad och därmed är isträningarna slut för denna säsong. Vi tar två veckors vila och kör därefter igång med fysträningen inför säsongen 17/18. Vi kommer att köra 4 dagar i veckan, måndag-torsdag, fram tills midsommar. Passen är inlagda på hemsidan men, tid och plats kan komma att ändras beroende på vilka aktiviteter som vi lyckas boka in. Så håll koll på hemsidan!

Nedräkning inför Uplandia Trophy

23 mar, 2017
Nu är det snart bara en vecka kvar tills Uplandia Trophy, säsongens sista cup. Det kommer att spelas gruppspel med 6 lag i varje grupp A-F. Vi spelar i grupp B i Gränby Sportcenter (Uppsala) och kommer att möta Strömsbro, Viggbyholm, Vimmerby, Malmö Redhawks och Timrå. Första matchen är den 31/3 kl 10.45.

Seger i U14 Division1 Fortsättningserien

17 mar, 2017
Igår säkrade laget spel i division 1 nästa år genom att vinna mot Bålsta med 5-4 i fortsättningsserien. Det var en jämn och spännande match som avgjordes med endast 5 sekunder kvar av matchen. En riktig kämpainsats av alla spelarna! Vi slutar som seriesegrare 1 poäng före Nyköping och 4 poäng före Bålsta.

Grundspelet avslutat

24 jan, 2017
I och med helgens match mot Vallentuna så avslutades grundspelet i U14 division 1. Vi hamnade på 7:e plats och missade Allettan med futtiga 2 poäng. Nu blir det istället spel i Fortsättningsserien där vi kommer att möta Österåker, Tyresö Hanviken, Trångsund, Nyköping, Hammarby, Sollentuna, Nacka, Vallentuna, Spånga, Boo och Bålsta. Vår målsättning är att att hamna på plats 1-6 och på så sätt kvalificera oss till division 1 spel även nästa säsong. Fortsättningsserien börjar nu till helgen och vi kommer att möta alla lag 1 ggr.

Järfälla HockeyTV

15 aug, 2017
Sm square j rf lla hockeytv
Med Mod, öppenhet och glädje vill vi uppnå vår vision att vara Stockholms bästa plantskola – för alla. Tillsammans är vi starka!
Md jhc 03
Vi söker ständigt nya spelare till vårt lag. Alla flickor och pojkar som vill träna och spela ishockey är varmt välkomna. Kom gärna och provträna några gånger för att se om du är intresserad. För mer information kontakta någon av våra tränare eller lagledare (se "Organisation" för kontaktinformation).
Kommande match
Seriematch
GötaTraneberg IK - Järfälla HC
16 oktober 18:00
JM hallen Stora Mossen
Senaste matchen
Seriematch
Järfälla HC - Almtuna IS 3-2
12 oktober Järfälla ishall
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Md jarfallahc  003
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub