T03

Snart dax för seriepremiär!

3 okt, 2017
Onsdag den 11 oktober kl. 18:00 är det äntligen dax för seriepremiären! Vi kommer spela i U15 lätt serien och börjar hemma mot Nacka! Välkomna ner och heja på våra iskrigare!

Hockeykarneval 20-21 maj i Childhoodhallen på Lidingö

25 apr, 2017
Välkomna att anmäla er till Hockeykarnevalen (enligt separat kallelse)! Det blir en helg fylld av matcher där spelarna delas in i jämna lag vilka möter varandra under cupliknande form. Se mer info på https://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=22710

Springcamp avslutad och nu lägger vi grunden för nästa säsong

24 apr, 2017
Springcamp är avslutad och därmed är isträningarna slut för denna säsong. Vi tar två veckors vila och kör därefter igång med fysträningen inför säsongen 17/18. Vi kommer att köra 4 dagar i veckan, måndag-torsdag, fram tills midsommar. Passen är inlagda på hemsidan men, tid och plats kan komma att ändras beroende på vilka aktiviteter som vi lyckas boka in. Så håll koll på hemsidan!

Nedräkning inför Uplandia Trophy

23 mar, 2017
Nu är det snart bara en vecka kvar tills Uplandia Trophy, säsongens sista cup. Det kommer att spelas gruppspel med 6 lag i varje grupp A-F. Vi spelar i grupp B i Gränby Sportcenter (Uppsala) och kommer att möta Strömsbro, Viggbyholm, Vimmerby, Malmö Redhawks och Timrå. Första matchen är den 31/3 kl 10.45.

Seger i U14 Division1 Fortsättningserien

17 mar, 2017
Igår säkrade laget spel i division 1 nästa år genom att vinna mot Bålsta med 5-4 i fortsättningsserien. Det var en jämn och spännande match som avgjordes med endast 5 sekunder kvar av matchen. En riktig kämpainsats av alla spelarna! Vi slutar som seriesegrare 1 poäng före Nyköping och 4 poäng före Bålsta.
Md jhc 03
Vi söker ständigt nya spelare till vårt lag. Alla flickor och pojkar som vill träna och spela ishockey är varmt välkomna. Kom gärna och provträna några gånger för att se om du är intresserad. För mer information kontakta någon av våra tränare eller lagledare (se "Organisation" för kontaktinformation).
Kommande match
Seriematch
Huddinge IK 2 - Järfälla HC
17 oktober 18:45 Björkängshallens B-hall
Senaste matchen
Seriematch
Viggbyholms IK 2 - Järfälla HC 2-4

15 oktober Hägernäshallen
Md fall camp
Till anmälan: Tryck på loggan
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Md jarfallahc  003
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub