Täby vets - JHC vets Div 1 35+ 4-2

Publicerad 2023-03-24 08:56

Täby Vets – JHC Vets 4-2

Bortamatch i Täby. Egentligen överlag en jävla skitmatch.

Vi startar helt okej och Täby känns svaga. Vi tar ledningen i femte minuten genom Matte assisterad av Duke. Täby kan dessvärre Kvittera minuten efter och även ta ledningen efter halva peioden. Nu är det vi som replikerar genom, återigen, vem annars, Matte som lyckas sno pucken i Täbys uppspel och trycka in den bakom Täbys (med all rätt att kalla sig veteran, född -56) målis. Perioden spelas av och både Täby och vi får varsin utvisning. 2-2 i periodpaus och det känns ganska öppet, Vi var bättre i första halvan av perioden och Täby skärpte till sig och var lite starkare mot slutet. Det känns överlag som att vi ganska lätt lyckas ta pucken i Täbys zon och då blir det farligt direkt.

Andra perioden fortsätter med rätt jämnt spel, men Täby tar över mer och mer. Dom lyckas nån gång i mitten av andra att mer eller mindre döda matchen med två snabba mål, och när vi misslyckas med att reducera när vi får en gratischans genom för att Täby är 6 man på isen så blir slutet av matchen rätt blek.

Slutresultat 2-4. Skott 31-18.

Den här matchen hade kunnat sluta annorlunda om vi varit lite mer effektiva, vi har flest skott och vi borde kunnat få in nåt/några mål till. Men vi förlorar ändå rättvist mot ett Täby som var riktigt dåliga i början av matchen men blev bättre och bättre medan vi var mer jämndåliga hela matchen igenom.

Vi hade för dagen en premiär-vets-målis och han var väl ungefär 30 år yngre än Täbys målman. Fredrik "Oden" Odenbrant. Vi får hoppas att vi kan hjälpa honom till seger lite bättre nästa match!

Backar: Larsa, Östensson, Klar, Merdal

Kedja: Gigg, Henrik, Matte, Pablo, Söderkvist, Silvio, Eliasson, Duke och Hedman