U14

Välkommen till Järfälla Team 10!

Vi är ett stort gäng som tränar 3-4 dagar i veckan.

Vi tränar främst i Järfälla ishall, men även i Kallhälls ishall. Vi har 3 lag anmälda i Stockholm Hockey Cup och kommer delta i ett par turneringar under säsongen.

Vill du börja spela med oss?

Tveka inte att ta kontakt med någon av ledarna under fliken Gruppen!

Team 10 finns på Instagram!

Vi finns på Instagram också. In och följ oss. Sök på jhcteam10 eller klicka på länken: www.instagram.com/jhcteam10

Om ni, av någon anledning, inte vill att era barn ska vara med på bild så meddela lagledningen så ser vi till att det inte sker.

Team 10 på Facebook!

Titta hit alla föräldrar, bonusföräldrar, mor- och farföräldrar, släktingar, kompisar, motståndare och hockeyälskare. Nu kan ni följa Team 10:s framfart på Facebook.

Så in och gilla oss! Du hittar sidan här: www.facebook.com/jhcteam10/

Och du, bjud gärna in vänner, släktingar och bekanta.

Om ni, av någon anledning, inte vill att era barn ska vara med på bild så meddela lagledningen så ser vi till att det inte sker.

Tillbaka till Kallhäll!

Nu har vi fått våra träningstider i Kallhäll. Fr o m vecka 37 kommer vi att träna på måndagar, tisdagar och fredagar. Vi kommer även att ha en istid på lördagar att nyttja de helger vi inte har fullt upp med SHC.

Sommaren är här!

Sista barmarkspasset är avslutat och nu tar vi ett uppehåll fram tills vecka 32 då flertalet barn inleder säsongen med Kronwall Camp. Se nu till att njuta av sommaren, och känner man för lite extra träning har vi mejlat ut ett perfekt träningsprogram till alla.

PS. Det är absolut inte förbjudet för föräldrar att delta tillsammans med sitt barn i övningarna. DS.

Trevlig sommar önskar Team 10!

Barmarksträningen igång!

Tre gånger i veckan kör Team 10 barmark nu fram till midsommar. Vid två tillfällen i Kallhälls ishall och vid ett tillfälle i Sandviksspåret. Ni hittar dagar och tider under "Kalender". Vi ses!

Tack alla för säsongen 19/20!

Säsongen 19/20 tog slut lite hastigt och olustigt. Ett stort tack alla barn för alla vinster, förluster, skratt, tårar, skoj, slit, svett, blod, ännu mer tårar och kämpaglöd. Tack alla föräldrar, syskon, bonussyskon, mor- och farföräldrar, släktingar, kompisar för allt stöd. Vi kommer fortsätta att träna ett par veckor till. Förhoppningsvis. Sen börjar resan mot nästa säsong.

Materialförvaltarkurs för Henke

I helgen gick Henke, vår huvudmaterialare, en kurs och fick kunskap om bland annat skyddande utrustning, målvaktsutrustning, sjukvård och slipning. Enligt rapporter så fick han ett kursintyg som bevisar att han tagit till sig informationen. Så har ni frågor om utrustning eller slipning så är Henke er guru!


Sista träningen för Daniel N

I går var det Daniel N:s sista träning innan han tar sin hockeykarriär vidare till Strängnäs. En matchtröja med lagkompisarnas autografer och en halsduk fick han med sig som tack för en härlig tid. Hela laget kommer sakna "försvarsgeneralen", både på isen och i omklädningsrummet. Lycka till, Daniel N!

Nickecupen 26/12 - Huddinge

I morgon är det dags för en heldagsturnering i Huddinge. Vi spelar med två lag, Lag Vit och Lag Svart, och laguppställningarna har mejlats ut tidigare. Och här hittar ni spelschemat: www.nickecupen.se/Spelschema/

Vi ses i morgon!

Stjärnbesök!

På torsdag får vi celebert besök på träningen. Peter Wallin, fd förbundskapten för Tre kronor med meriter från spel med Djurgårdens IF, Södertälje SK och New York Rangers kommer vara med och ge ett och annat tips till våra småstjärnor! Missa inte!

Stockholm Hockey Cup 2019/20

Äntligen dags för Stockholm Hockey Cup. Vi deltar med 5 lag och normalt är det varannan helg som gäller. Nu i inledningen blir det två helger på raken på grund av höstlovet. Som vanligt kallar vi max 8+1 barn till varje lag.

Vad gäller våra poolspel på hemmaplan så behöver vi i vanlig ordning hålla med personal i sekretariatet och i kiosken. Det är krav på utbildade domare i Stockholm Hockey Cup från denna säsong så den uppgiften slipper vi. Föräldrauppgifter kommer kommuniceras i själva kallelsen för poolspelet. Glöm inte bort att vi även denna säsong behöver bygga och riva två sarger under våra matcher.

Seriepremiär för 4 av lagen den 12/10 (Tyresö, 2 x Stocksund, Farsta) och 1 lag den 13/10 (Järfälla ishall).

ICA Kvantum Cup - 5 oktober

Här är spelschemat för ICA Kvantum Cup i Danica Isannex på Lidingö.

Tack för en grym cuphelg!

Stort tack till alla spelare, gästande lag, tränare, föräldrar, syskon, kompisar, far- och morföräldrar och alla andra åskådare för en fantastisk cuphelg. Fullspäckat med matcher, glädje, svett och några tårar. Järfälla HC Lag 1 lyckades vinna finalen mot SDE och fick lyfta den största pokalen!

Spelschema - Kronwall cup 2019 (Dag 2)

Här är spelschemat för Kronwall cup söndagen den 29/9.

Spelschema - Kronwall cup 2019 (Dag 1)

Här är spelschemat för Kronwall cup lördagen den 28/9.

Föräldramöte 23/9

Vi kommer hålla till i ett omklädningsrum i Kallhälls ishall under träningen måndagen den 23 september. Tyvärr en aning spartanskt då vi ej får tillgång till Kallhälls klubbrum.

I vanlig ordning går vi igenom saker som:
- Läget i laget.
- Organisationen kring laget.
- Kronwall cup.
- Stockholm Hockey Cup.
- Sportsliga mål.
- Ordning och förhållningsregler.

Varmt välkomna

Randviken Hockeykarneval

Den 14-15/9 är vi anmälda till Randviken Hockeykarneval i Sollentuna med lag båda dagarna. All information, spelschema, färdbeskrivning och mer man kan behöva veta, kommer att finnas i berörda spelares/föräldrars mejl.

Äntligen säsong!

Nu är säsong 19/20 igång. Under första träningen gnuggades det på skridskoteknik och svettades under kampövningar i Järfälla ishall. Träningarna fortsätter där till vecka 37 då vi flyttar till Kallhäll. Tider kommer så fort de är spikade. Denna veckas träningar är måndag, torsdag och lördag. Tiderna hittar ni i kalendern.

Nu kör vi!

Avslutning i Globen!

Den 1 maj möter Sverige Ryssland i en träningsmatch inför VM. Team 10 kommer att heja fram Tre kronor från läktaren som en kul (gul) avslutning på denna fantastiska säsong! Heja Sverige!

Kronwall Cup 2019 Spelschema

Nedan kan ni se spelschemat inför vår kommande cup den 22 april!

Snart dags för Kronwall cup 2019!

Järfälla HC Team 10 hälsar varmt välkomna till Järfälla Ishall och Cup-spel för U9 2019 måndagen den 22 april.

En endagscup fullspäckad med matcher och med vår förhoppning att spelare, ledare, domare, föräldrar, syskon och övrig publik får en härlig dag tillsammans och att våra hockeyspelare får fantastiska minnen.

(Cupen är fullbokad men vid ev. återbud så tar vi in lag ifrån reservlistan)

För fullständig information klicka här

Spelschema Lidingö 13/4

Den 13 april är det dags för Vikingcupen. Vi ställer upp med två lag och här nedan ser ni spelschemat.

Föräldramöte 8/4!

När: Måndag 8 april kl. 17:30-18:30 (i samband med träningen).
Plats: Järfälla ishall, Klubbrummet (ligger i anslutning till caféet).

Där går vi igenom:
* Säsongen som gått
* Barmarksträning i sommar
* Kommande säsong
* Kronwall vårcup
* Samt övriga frågor & funderingar.

Varmt välkomna!

Spelschema Trångsund 7/4

Den 7 april spelar vi cup i Trångsund med två lag. Här nedan ser ni spelschemat.

Årets Mammamatch!

Kom och heja på våra grymma kids (och mammor) på den årliga (sista!?!) Mammamatchen. Den går av stapeln lördagen den 30 mars i Järfälla ishall mellan 16:30 - 18:30.

Luciadisco!

Den 14/12, 18-20.30, ordnar Friluftsfrämjandet och Järfälla HC skridskodisco i Järfälla ishall. Så skippa soffan, kom ner till hallen och visa dina schysta discomoves för kompisarna istället. Team 10 bemannar kiosken och får därmed en del av intäkterna från försäljningen. Svettas ett par varv runt rinken, fredagsmys sedan med godsaker från kiosken och stöd Team 10. Vi ses!

Mer info: https://www.facebook.com/events/2179957402278214/

Kronwall Cup 2018 avslutad!

Tack till alla barn, gästande barn, domare, ledare och föräldrar som alla gjorde det möjligt att få till en superbra hockeyhelg!

Md slide1

Föräldramöte!

Tisdag den 4 september har vi föräldramöte i Kvarnskolan mellan kl 18-20.

Vi ses där!

Kronwall Camp

Vilken fantastiskt rolig och innehållsrik vecka det var på Kronwall Camp - här nedan hittar ni en sammanfattning av veckan som gick!


https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=xw1fjr899cI&app=desktop

Md slide1
Md slide1

Säsongsavslutning!

På söndag 8 april klockan 15:00 samlas vi i Barkarbyskolans gymnastiksal där det utlovas mängder av roliga aktiviteter för våra barn. Ta med oömma kläder, gymnastikskor och ett glatt humör! Har man en innebandyklubba får man gärna ta med denna. Efter aktiviteterna grillar vi korv och umgås. Vi planerar att vara klara till 17:00.

Vi ses!

Md sasongsavslutningv2
Md presentation1
Tomten kom och körde ett ispass med team 10. Team 10 tackar Tomten och passar på att önska alla en God Jul & Gott nytt år!
Md mammamatch
Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2021/2022
Md 119788796 10158116056837862 5641186893197729168 o hemsidan
Järfälla Hockey Club kommer starta upp ett lag inom paraishockey/blindhockey. Paraishockey är ishockey för personer med funktionsnedsättning, vår verksamhet riktar sig till personer med synnedsättning vilket då heter blindhockey. Gå in på fliken paraishockey/blind hockey för att göra din intresseanmälan
Md logo 3x
Md xxl logotype primary green rgb  002
XXL Team Sales
Md banner affisch 250x300  003
Md jarfallahc  003
Md jhc logo ny igen
Stödmedlem 20/21
Md jhc logga stor
"Backa Järfälla"
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub