Backa Järfälla
Här visas nyheter.

Hockeyhelg 10-12 juni på Intersport!

8 jun, 2022
https://www.intersport.se/

Skellefteå AIK värvar Viktor Klingsell från JHC

7 jun, 2022
Skellefteå AIK är tidigt ute och värvar talangfulla Viktor Klingsell från JHC till Skellefteå J18 redan till kommande säsong trotts att Viktor har ett år kvar som ungdomsspelare innan han ska börja på hockeygymnasiet. Läs mer

Köp ett presentkort till Mors dag och få en trisslott!

24 maj, 2022
Järfälla Hockey Club kan erbjuda dig en deal som kommer göra både dig och din mamma glad. Fram till söndag får du en Trisslott helt utan kostnad genom att köpa presentkort till mamma (eller någon annan). I Sponsorhuset Shop finner du mängder av presentkort från olika varumärken. Se hela utbudet här och glöm inte att logga in innan du klickar dig vidare: https://www.sponsorhuset.se/jarfallahockeyclub/butik//sponsorhuset-shop

Vi är med i "Backa Järfälla"

Företag: JVAB
Beskrivning av verksamheten: JVAB producerar anläggningar som är nödvändiga för att samhället skall fungera. Vi utför entreprenadprojekt inom områdena mark & väg, vatten & avlopp- samt anläggningsarbeten.

Vår geografiska marknad är Storstockholm där kunderna är professionella beställare inom offentlig sektor samt inom privata näringslivet. Vi är en lokal aktör med god marknadskännedom.

Vi är det flexibla familjeföretaget med korta beslutsvägar och högt i tak – som kan ta de stora projekten!

Företag: Ramudden AB
Beskrivning av verksamheten: Ramudden är en helhetsleverantör och konsult inom arbetsplatssäkerhet i trafikerade miljöer. Vi stöttar kunderna i att skapa säkrare arbetsplatser och att efterleva regelverket som krävs utmed vägar, järnvägar och vid byggarbetsplatser.

Vi hjälper också till att säkra publika platser. I vår service ingår bland annat uthyrning och utkörning av skyltar och avstängningsmaterial, kompetent personal på plats, samt hjälp med trafikanordningsplaner och tillståndsansökningar. Vi ger även olika externa utbildningar.

Företag: Din Bil/ Skoda Sverige AB
Beskrivning av verksamheten: Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna.

Företag: Mark & Byggmaskiner Törnkvist AB
Beskrivning av verksamheten: Byggmaskiner-Gruppen Sverige AB är moderbolag till de tre bolagen Linköpings Byggmaskiner AB, Mark & Byggmaskiner Törnkvist AB och Norrköpings Byggmaskiner AB. Det är ett familjeföretag med rötter tillbaka till 70-talet då det började med uthyrning av oljeeldade byggtorkar. Företaget är helt fristående från byggföretag, leverantörer och finansbolag och har växt organiskt varje år sedan starten för 30 år sedan.

Företag: Byggpartner i Dalarna AB
Beskrivning av verksamheten: ByggPartner är ett renodlat byggföretag med basen i Dalarna och verksamhet i stora delar av Mellansverige. Vi erbjuder byggentreprenad, byggservice, fastighetsutveckling och ställningsentreprenad. De flesta av våra entreprenaduppdrag sker i partnering, för större nytta och mindre risk.

Företag: El Linjen AB
El-linjen AB är ett privatägt elinstallationsföretag som erhöll sin nuvarande utformning 1993.
Företaget är en av de ledande installatörerna i Stockholm med erfarenhet och kompetens från branschen sedan decennier tillbaka. Vi är cirka 45 anställda inom företaget uppdelade på två avdelningar, entreprenad och service.
Vårt huvudkontor finns i Järfälla.
Vår verksamhet omfattar installationer inom kraft & belysning, säkerhet, audio/video och tele & data.
Vi kan därmed med vår breda kompetens erbjuda ekonomiska, smarta, miljövänliga och energieffektiva helhetslösningar.

Företag: Järfälla Djurklinik
Rikard Mothander
Beskrivning av verksamheten: Vi är en fristående familjeägd djurklinik där vi sätter stor vikt på det personliga bemötandet
Med flera erfarna och mycket kunniga veterinärer, djurskötare och djurvårdare, som alla samarbetar med varandra för ert djurs bästa
Här möts du av glad och positiv personal som alla har ett stort intresse och engagemang för ditt djurs behov, oavsett vad det än gäller.

Företag: Allstar Jakobsberg
Allstar Jakobsberg är en modern nöjesarena där god mat, dryck och sport korsas med spännande möten i en exklusiv miljö. At Allstar - We´re All Stars! Allstars moderna steakhouse i Jakobsberg erbjuder det klassiska amerikanska köket – med en extra touch. Vi kallar det kort och gott: Junkfood de Luxe. Självklart erbjuder vi stadens bästa burgare och maffiga stekar, men också fräscha sallader och spännande wokar. Våra Allstars i köket levererar helt enkelt mat med äkta köksmästarglädje.

Företag:Sportverkstan
Sture Erdestam
Beskrivning av verksamheten:Underhåll och reparationer av hockeyutrustning. 25års erfarenhet av skridskoslipning och reparationer som utföres i egen verkstad.

Gigg måleri
Björn Gigg
Beskrivning av verksamheten: Måleri

Företag: Eldabutiken Järfälla
Johan Hellström
Beskrivning av verksamheten: Säljer och installerar allt inom brasväme.

Företag: Görvälns Slott AB
Ida Jonnysdottir
Beskrivning av verksamheten: Hotell och restaurang, konferens verksamhet.

Hellmarks Communication AB
Richard Hellmark
Beskrivning av verksamheten: På Hellmarks skapar vi innovativ kommunikation som bygger starka relationer. Vi hjälper företag och organisationer att driva viktiga samhällsfrågor genom att engagera sig och bedriva ett aktivt samverkansarbete mellan de olika aktörerna. Vi utvecklar strategier inom hållbar utveckling, erbjuder expertis inom samhällsbyggnad och varumärkesutveckling.

Vi löser utmaningar i hela Sverige och levererar insikter som skapar resultat.

Företag: Viksjö Foto
Kjelle Svensson
Beskrivning av verksamheten: All typ av fotografering

Företag: Blomsterbutiken
Christina Rane
Beskrivning av verksamheten: Blomster och presentbutik i Viksjö Centrum.

Företag:Kallhälls Marin och Motor AB
Magnus Österholm
Beskrivning av verksamheten: Marina med försäljning av båtar, Yamaha motorer, trailers samt service och reparationer

Företag: af Risling
Lena Risling
Beskrivning av verksamheten: Unika smycken med kunden och miljön i fokus. Egen design och tillverkning. Omarbetning, lagning, rengöring. Främst silver, guld, odlade pärlor, ädelsten.

Företag: Viksjököket AB
Mikael Berkvall
Beskrivning av verksamheten: Byggföretag med köksförsäljning

Företag: Glas - Larsson i Järfälla AB
Mikael Sannemo
Beskrivning av verksamheten: Glasmästeri
Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2021/2022
Md 119788796 10158116056837862 5641186893197729168 o hemsidan
Järfälla Hockey Club kommer starta upp ett lag inom paraishockey/blindhockey. Paraishockey är ishockey för personer med funktionsnedsättning, vår verksamhet riktar sig till personer med synnedsättning vilket då heter blindhockey. Gå in på fliken paraishockey/blind hockey för att göra din intresseanmälan
Md logo 3x
Md banner affisch 250x300  003
Md jhc logo ny igen
Stödmedlem 20/21
Md j rf lla hc banner webshop  002
Järfälla HC Webshop
Md jhc logga stor
"Backa Järfälla"
Md jarfallahc  003
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub