Lidingö kom på besök

Publicerad 2020-10-26 12:53
 mg 1220
Alltid skönt efter en vinst

25/10 kom Lidingö Vikings på besök. Redan i första perioden visade killarna att de ville vinna. man startade i ett bra tempo, krigade och vann närkamper. 7:53 kom #26 Jurstedt fri från röd och gjorde inget misstag och så stod det 1-0. Tyvärr så kom Lidingö tillbaka ett 40-tal sekunder senare och kvitterade till 1-1. I slutet av perioden blev vi tydligen lite heta och drog på oss lite utvisningar så vi fick 3 mot 5 ett par sekvenser. Klarade dock detta galant och var fortfarande 100%-iga i B.P. I andra ökade grabbarna trycket och farten ytterligare och matchens lirare #4 Salo gjorde 2-1 genom en fantastisk snygg styrning upp i taket. Vunnen tek av #5 River till #23 Nilsson vidare till #19 Möller som sköt. I mitt tycke ett av säsongens mål så här långt. 2 minuter senare fixar #13 Nordström 3-1 på passning av 20 Jacobsson. 15:22 in i andra drar vi på oss en 2 minutare som Lidingö straffar oss på och den perfekta Boxplay sviten är bruten. 19:16 gör #20 Jacobsson 4-2 och vi går in till periodvila med gott humör.Tredje startar på ett trevligt sätt då #23 Nilsson skickar in ett höstlöv som smiter in under ribban efter 6 sekunder, så 5-2. 7:10 in så får vi tillfälle att spela 5 mot 3 och då gör #22 Karlsson sitt femte mål för säsongen och vi kan skriva 6-2 i protokollet, detta blir också slutresultatet.

Målskyttar:1-0 #26 Casper Jurstedt utan assist

2-1 #4 Erik Salo ass #19 Möller , #23 Nilsson

3-1 #13 Samuel Nordström ass "20 Jacobsson

4-2 #20 Joel Jacobsson ass #13 Nordström

5-2 #23 Linus Nilsson ass #13 Nordström

6-2 #22 Leo Karlsson ass #13 Nordström, #23 Nilsson

Matchens lirare blev vårt senaste nyförvärv #4 Erik Salo som dagen till ära gjorde sitt andra P.P mål på de 2 matcherna han spelat.

Skottstatistiken blev till slut 40-29 i JHC:s favör