Publicerad 2020-10-23 14:56
 mg 0002
#4 Erik Salo blev spelklar 8 minuter före nedsläpp. Välkommen in i laget.

Tyvärr så tappade vi andraplatsen i gruppen till Spånga.

Matchen startade bra för vår del med 0-1 efter 5:46 genom #23 Nilsson på pass av #19 Möller. Sedan följde en period av missade passningar, bekväm åkning och 3 puckar i baken innan perioden var slut. Grabbarna hade trots detta många chanser att göra mål men det blev en kavalkad av missar. De våra sturskade upp sig i andra, hittade tillbaka till farten och glädjen som vi sett tidigare och 6:51 in i perioden fixade #22 Karlsson 3-2 utan assist. Minuten senare drog Spånga på sig en utvisning och #4 Erik Salo, ny för dagen fick göra mål i sin debut när han påpassligt stötte in 3-3 i P.P. efter 8:19 (ass #23 och #5). I tredje så återgick vi till stor del till att spela som i första, lämnade över en stor del av initiativet till Spånga. Trots detta hade killarna chanser att göra både 4 och 5 mål till under matchen med tanke på alla frilägen man lyckades slita till sig.