JHC Stipendiefond

Grundad 2016 av Erik Dahlström och Niklas Kronwall

BAKGRUND

I det tuffa ekonomiska klimat som råder idag önskar vi vara en hjälpande hand till de familjer som helt enkelt inte har råd att betala medlems- och träningsavgiften till Järfälla HC eller köpa utrustning. Vi vill ge flera möjligheten att kunna spela ishockey utan att ekonomiska förhållanden ska vara ett hinder.

SYFTE

Stipendiet riktar sig framförallt till ensamstående föräldrar eller familjer med extremt ansträngd ekonomisk situation med barn som är aktiva hockeyspelare i Järfälla HC.

MÅLGRUPP

Stipendiet kan sökas av föräldrar till spelare i Järfälla HC.

KRITERIER

Föräldern/föräldrarna ska i högsta möjliga mån vara delaktig och intresserad av att vid de tillfällen som krävs, vara behjälplig vid lagets och föreningens ideella åtaganden. Föräldern/föräldrarna skall vara goda föredömen och verka för ett hälsosamt leverne Barnet ska av egen vilja träna och visa ett genuint intresse för ishockey. Stipendiet kan sökas under hela året för enskilda belopp. Det finns ingen gräns för antalet ansökningar, det går bra att söka för olika typer av utlägg samma år.

ANSÖKAN

Skicka din ansökan via mail till stipendiefond@jarfallahockey.com. Varje ansökan kommer att granskas av grundarna och hanteras med högsta sekretess.

Md banner affisch 250x300  003
Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2020/2021
Md jhc logo ny igen
Stödmedlem 20/21
Md j rf lla hc banner webshop  002
Järfälla HC Webshop
Md jhc logga stor
"Backa Järfälla"
Md jarfallahc  003
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub