JHC Stipendiefond

Grundad 2016 av Erik Dahlström och Niklas Kronwall

BAKGRUND

I det tuffa ekonomiska klimat som råder idag önskar vi vara en hjälpande hand till de familjer som helt enkelt inte har råd att betala medlems- och träningsavgiften till Järfälla HC eller köpa utrustning. Vi vill ge flera möjligheten att kunna spela ishockey utan att ekonomiska förhållanden ska vara ett hinder.

SYFTE

Stipendiet riktar sig framförallt till ensamstående föräldrar eller familjer med extremt ansträngd ekonomisk situation med barn som är aktiva hockeyspelare i Järfälla HC.

MÅLGRUPP

Stipendiet kan sökas av föräldrar till spelare i Järfälla HC.

KRITERIER

Föräldern/föräldrarna ska i högsta möjliga mån vara delaktig och intresserad av att vid de tillfällen som krävs, vara behjälplig vid lagets och föreningens ideella åtaganden. Föräldern/föräldrarna skall vara goda föredömen och verka för ett hälsosamt leverne Barnet ska av egen vilja träna och visa ett genuint intresse för ishockey. Stipendiet kan sökas under hela året för enskilda belopp. Det finns ingen gräns för antalet ansökningar, det går bra att söka för olika typer av utlägg samma år.

ANSÖKAN

Skicka din ansökan via mail till stipendiefond@jarfallahockey.com. Varje ansökan kommer att granskas av grundarna och hanteras med högsta sekretess.

Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2023/2024
Md 119788796 10158116056837862 5641186893197729168 o hemsidan
Järfälla Hockey Club kommer starta upp ett lag inom paraishockey/blindhockey. Paraishockey är ishockey för personer med funktionsnedsättning, vår verksamhet riktar sig till personer med synnedsättning vilket då heter blindhockey. Gå in på fliken paraishockey/blind hockey för att göra din intresseanmälan
Md logo 3x
Md xxl logotype primary green rgb  002
XXL Team Sales
Md banner affisch 250x300  003
Md jarfallahc  003
Md jhc logo ny igen
Stödmedlem 20/21
Md jhc logga stor
"Backa Järfälla"
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub