Matchprotokoll U9-U11

För U9 till U11 används pappersprotokoll istället för OVR som är ett digitalt matchprotokoll. Matchprotokollet är kvittot på att matchen har spelats och vilka som har deltagit. Protokollet skickas till Stockholms Ishockeyförbund och sparas och är underlag för såväl uppföljning av verksamheten som försäkringsunderlag vid skada.

På protokollets övre del anger man vilken match protokollet avser med matchnummer. serie- och divisionsnummer. Har man matchnumret fyller man i det. Datum, tid och spelplats ska också fyllas i och var extra noggrann med detta om du inte vet vad matchen har för matchnummer. Nedan finns ett exempel på hur ett U9-protokoll kan se ut. Observera att U9 endast spelar en period och att mål och skott för period 2 och 3 därför inte finns. Skottstatistik behöver inte fyllas i, utan kan lämnas tomt i U9-U11 om föreningen så önskar.

När tröjnummer, spelarnamn och födelseår har fyllts i ska lagledaren signera laguppställningen i fältet "Lagledarens namnteckning". När matchinformationen överst på sidan, laguppställningarna, matchledarens/domarens, linjemäns och sekretariatsfunktionärernas namn fyllts i lämnas protokollet till sekretariatet.

När matchen är över ska matchledaren/domaren skriva under protokollet i fältet "Domarens namnteckning". När detta gjorts är matchen och dess innehåll fastställt och inga ändringar kan göras. Protokollet delas då i tre och bortalaget får sin del (den rosa delen), hemmalaget får sin del (den gula delen) och den vita framsidan skickas till Stockholms Ishockeyförbund via post eller e-mail.

Vid skada fylls händelseförloppet och kontaktuppgifter till skadad spelare/ledare i på baksidan av den vita sidan. Skickas protokollet till Stockholms Ishockeyförbund med mail måste även sidan med skaderapporten bifogas.


Matchprotokoll finns att hämta på kansliet.

Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2023/2024
Md 119788796 10158116056837862 5641186893197729168 o hemsidan
Järfälla Hockey Club kommer starta upp ett lag inom paraishockey/blindhockey. Paraishockey är ishockey för personer med funktionsnedsättning, vår verksamhet riktar sig till personer med synnedsättning vilket då heter blindhockey. Gå in på fliken paraishockey/blind hockey för att göra din intresseanmälan
Md logo 3x
Md xxl logotype primary green rgb  002
XXL Team Sales
Md banner affisch 250x300  003
Md jarfallahc  003
Md jhc logo ny igen
Stödmedlem 20/21
Md jhc logga stor
"Backa Järfälla"
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub