Matchprotokoll U9-U11

För U9 till U11 används pappersprotokoll istället för OVR som är ett digitalt matchprotokoll. Matchprotokollet är kvittot på att matchen har spelats och vilka som har deltagit. Protokollet skickas till Stockholms Ishockeyförbund och sparas och är underlag för såväl uppföljning av verksamheten som försäkringsunderlag vid skada.

På protokollets övre del anger man vilken match protokollet avser med matchnummer. serie- och divisionsnummer. Har man matchnumret fyller man i det. Datum, tid och spelplats ska också fyllas i och var extra noggrann med detta om du inte vet vad matchen har för matchnummer. Nedan finns ett exempel på hur ett U9-protokoll kan se ut. Observera att U9 endast spelar en period och att mål och skott för period 2 och 3 därför inte finns. Skottstatistik behöver inte fyllas i, utan kan lämnas tomt i U9-U11 om föreningen så önskar.

När tröjnummer, spelarnamn och födelseår har fyllts i ska lagledaren signera laguppställningen i fältet "Lagledarens namnteckning". När matchinformationen överst på sidan, laguppställningarna, matchledarens/domarens, linjemäns och sekretariatsfunktionärernas namn fyllts i lämnas protokollet till sekretariatet.

När matchen är över ska matchledaren/domaren skriva under protokollet i fältet "Domarens namnteckning". När detta gjorts är matchen och dess innehåll fastställt och inga ändringar kan göras. Protokollet delas då i tre och bortalaget får sin del (den rosa delen), hemmalaget får sin del (den gula delen) och den vita framsidan skickas till Stockholms Ishockeyförbund via post eller e-mail.

Vid skada fylls händelseförloppet och kontaktuppgifter till skadad spelare/ledare i på baksidan av den vita sidan. Skickas protokollet till Stockholms Ishockeyförbund med mail måste även sidan med skaderapporten bifogas.


Matchprotokoll finns att hämta på kansliet.

Md k
Anmälan till Kronwall Hockey Camp 2020
Md eval
Uppföljning av Verksamheten 2019-2020. Klicka på bilden för att delta.
Md jhc logga stor
"Backa Järfälla"
Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2019/20
Md jarfallahc  003
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Jhclogga
Stödmedlem i Järfälla Hockey Club 2019/2020
Md j rf lla hc banner webshop  002
Järfälla HC Webshop
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub