K-Rauta ny samarbetspartner till Järfälla Hockey Club

Publicerad 2021-09-13 14:03
K rauta

Järfälla Hockey Club har tecknat ett samarbetsavtal med K-Rauta där du som medlem i Järfälla Hockey Club får 10 % rabatt på hela deras sortiment (ordinarie priser). Gäller på K-Rauta Järfälla
Föreningen kommer dessutom får kick-back på alla era köp.
För att ta del av rabatten behöver du uppge Järfälla Hockey i kassan på K-Rauta Järfälla.

K-Rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj.

K-Rauta är rikstäckande med 16 varuhus runt om i Sverige. Med rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet K-Rauta att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustas varuhusen bara med prisvärda produkter. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt.

Branschen är i ständig förändring vilket kräver en förmåga att utveckla och förnya sig själv. Därför hittar du förutom byggvaror även tjänster som förverkligar och förenklar dina projekt.

I byggvaruhusen hittar du även vår Företagsservice som bygger slitstarka relationer med dig som är hantverkare.

Vi har idag hela 16 varuhus i Sverige. Från Umeå i norr till Malmö i söder. I byggvaruhusen hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Våra duktiga Projektplanerare hjälper dig gärna att förverkliga ditt drömprojekt, helt kostnadsfritt.

K-Rauta är idag cirka 900 medarbetare i Sverige, men finns även i Finland, Norge, Baltikum och Ryssland. Efter att ha vuxit ur ett land med ett stolt arv av kvalitet, stilsäkerhet och hållbarhet vill vi bli det naturliga valet för dig.

Precis som våra priser är våra arbetsvillkor rättvisa. Som medarbetare har du alltid fullt kollektivavtal och en organisation i ryggen som du kan lita på, och som litar på dig.

Är du en av våra samarbetspartners så ska du veta att du är i trygga händer. K-Rauta ser nämligen hederliga villkor som en grundsten i en relation såväl som i ett långsiktigt företagande.

Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2021/2022
Md 119788796 10158116056837862 5641186893197729168 o hemsidan
Järfälla Hockey Club kommer starta upp ett lag inom paraishockey/blindhockey. Paraishockey är ishockey för personer med funktionsnedsättning, vår verksamhet riktar sig till personer med synnedsättning vilket då heter blindhockey. Gå in på fliken paraishockey/blind hockey för att göra din intresseanmälan
Md logo 3x
Md banner affisch 250x300  003
Md jhc logo ny igen
Stödmedlem 20/21
Md j rf lla hc banner webshop  002
Järfälla HC Webshop
Md jhc logga stor
"Backa Järfälla"
Md jarfallahc  003
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub