Reportage Team 12

Publicerad 2020-10-13 15:01
Presentation2020

Under säsongen kommer vi göra några reportage från ungdomsverksamheten. Först ut är Team 12 (U9).
Lagledningen ger sin syn på den dagliga verksamheten.

Hur har försäsongen varit?

- Försäsongen drog igång med träning off Ice i Kallhälls ishall under maj och juni avslutades helgen V40 med att vi arrangerade JVAB Kronwall Hockeyskoj. Trots de restriktioner som finns pga covid kunde vi på ett säkert sätt genomföra helgen med 32 lag uppdelade i olika pooler.

Vi hade även tillstånd för en begränsad mängd publik vilket gjorde att vi kunde erbjuda föräldrar och anhöriga livehockey för första gången på länge.

Truppen

- Tyvärr tappade vi några spelare inför denna säsong men glädjande nog fått in 2 nya tjejer i laget under hösten. Vi är i dagsläget 43 spelare i laget.

- Den dagliga verksamheten består i 2-3 träningspass i Kallhälls ishall samt mycket planerande av lag och poolspel för Stockholm hockeycup. Helgen 10/10 drog seriespelet igång i Stockholm Hockey cup där vi ställer upp med 5 lag. Det kräver en del planering och logistik att spela med så pass många lag men det ger oss även möjligheten att fördela speltid jämnt i vår ganska stora trupp.

Mål med säsongen

- Målet är att så många barn (och ledare) som möjligt skall vilja fortsätta spela hockey i vårt lag. Vi vill utveckla hockeykompetensen hos alla spelare. Vi kommer också fortsätta bygga lagkänslan där vi försöker till att träffas och hitta på roliga aktiviteter utanför ishallen.Som exempel kan nämnas att vi under förra säsongen åkte till ett klättercenter och klättrade på klättervägg.


Md banner affisch 250x300  003
Reklambild hockeyskola
Anmälan till Tre Kronor Hockeyskolan 2020/2021
Md jhc logo ny igen
Stödmedlem 20/21
Md j rf lla hc banner webshop  002
Järfälla HC Webshop
Md jhc logga stor
"Backa Järfälla"
Md jarfallahc  003
Md bild
Samla bonus till dig och Järfälla Hockey
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub